​Nota informativa sobre obertura de comerços i tancament de bars i restaurants

  • 14 Març 2020

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva actua en base les indicacions del Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT).

El CECAT vetlla per la bona gestió de les emergències a través de la coordinació dels diferents cossos operatius, organismes i institucions involucrades en la resolució de situacions en què calgui l’activació d’un pla d’emergències.

Té com a última finalitat la seguretat de les persones, dels seus béns i drets, i també la previsió i la minimització dels efectes que poden patir en cas d’emergència.

Ara mateix,  per ordre de la Generalitat de Catalunya, estan TANCATS TOTS els BARS i RESTAURANTS des del dia 14 de març i durant els propers 15 dies.

Pel que fa a la resta d’establiments i botigues poden estar obertes en especial les dedicades a productes d’alimentació i farmàcies amb l’expressa indicació de respectar la separació entre persones. El Departament de Salut recomana entre 1 i 2 metres entre persones. Aquestes indicacions s’han fet arribar a l’Associació de comerciants de Riudellots de la Selva. 

Les mesures i restriccions valides ARA poden canviar en les properes hores. Estem davant d’una situació excepcional sense precedents i us demanem paciència, serenor i comprensió.  

Per aquest motiu cal seguir les indicacions i actualitzacions dels comunicats del Centre de Coordinació operativa de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Riudellots es continuarà amatent a l’evolució dels esdeveniments i dels protocols que activi la Generalitat de Catalunya, qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials: Web, Facebook, Twitter, Instagram i Telegram de l’Ajuntament.
 
Us recomanem seguir en tot moment les indicacions i recomanacions del Departament de Salut i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 
 
Així mateix us demanen no fer circular rumors ni informacions no contrastades i exclusivament les que provinguin de fonts oficials dels organismes competents.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.