Indicacions i preguntes freqüents sobre el Servei d'Ocupació de Catalunya

  • 23 Març 2020

Davant de la situació de restriccions d'activitats i la prohibició de no desplaçar-se excepte en determinats casos necessaris, es va decretar el tancament de les Oficines de Treball al públic fins a nou avís

Així, des del Servei d'Ocupació de Catalunya s'ha elaborat un document amb indicacions i preguntes freqüents per persones beneficiàries i sol·licitants de prestacions.

El podeu consultar des d'aquí

Les renovacions de demandes, els pagaments de la renda garantida, la pròrroga de subsidis i les declaracions anuals, es realitzaran d'ofici, sense que la persona usuària hagi de fer cap tràmit.

A més, recordem que s'ha allargat la vigència del DNI per aquells qui els caduca el document durant aquest període d'Estat d'alarma. La vigència serà fins al 13 de març del 2021.

Pel que fa als tràmits amb l'administració catalana, es poden fer per internet fent servir l'idCAT mòbil. Es pot demanar i obtenir al moment des d'aquí. Si s'ha de fer algun tràmit amb l'Administració de l'Estat, es pot demanar la CL@VE PIN, però no s'obté al moment, sinó que tarda uns dies.