Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

  • 30 Març 2020

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquest matí per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus, en especial la darrera mesura sobre les restriccions de les activitats laborals no essencials i el permís retribuït recuperable. 
 
En primer lloc, es vol fer un agraïment a la població de Riudellots per haver respost a la crida de seguir quedant-nos a casa durant aquest passat cap de setmana. Els Vigilants Municipals han recollit un total de tres incidències pels següents motius: una persona caminant que, en cridar-li l’atenció, va seguir al carrer; una persona treballant al carrer sense cap mena de protecció i un grup de joves que estava en un parc del municipi precintat.
 
Des de l’Ajuntament es vol tornar a fer una crida que només es pot sortir per l’adquisició de productes d’alimentació i farmacèutics i per persones a les qui hem de tenir cura, així com només poden anar a treballar el personal dels serveis essencials.  
 
L’Ajuntament informa que els rebuts del servei de menjador escolar gestionat perl Consell Comarcal de la Selva es passaran només als proporcionals a la despesa i es tindrà en compte que des del 13 de març s’ha suspès el servei. 
 
Pel que fa al taller de confecció de mascaretes, segueix en dansa i el divendres se n’entregaran de noves. A més, avui el Servei Català de la Salut ve al municipi a recollir 18 viseres facials fetes per enginyers de Riudellots per al personal sanitari
 
Finalment, es recorda que s’han tancat les fonts públiques. L’Alcaldessa fa una crida a ajudar a frenar la propagació, seguir quedant-nos a casa i sortir només pel que és imprescindible. 
 
Podeu recuperar la intervenció des d'aquest enllaç.
 
Us adjuntem el nou document de preguntes i respostes sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials i la situació de permís retribuït recuperable per la COVID-19 a Catalunya