Procediment per donar-se d'alta com a demandant d'ocupació al SOC

  • 02 Abril 2020

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en coneixement quin és el procediment a seguir per donar-se d’alta com a demandant d’ocupació abans de tramitar la prestació al Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE). Així, si el teu contracte de treball ha finalitzat o has estat acomiadat i no has estat inscrit abans al SOC com a demandant d’ocupació, s’ofereix la possibilitat d’omplir el formulari dissenyat en línia o trucar al telèfon gratuït 900 800 046.

A més, a causa de la situació d’emergència, a la pàgina web del SOC podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania i a les empreses, així com tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació de la COVID-19. Podeu consultar la informació des d’aquest enllaç.

Per consultar informació relacionada amb els ERTO i els ERO podeu consultar la pàgina web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i a l’espai web del Servicio de Empleo Público Estatal.

Us compartim, també, les borses de treball del SOC destinades a cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya mentre duri la situació d’emergència per la COVID-19:

- Borsa de treball d'emergència COVID-19 per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya.

- Borsa de treball de la campanya agrària 2020.