Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

  • 08 Abril 2020

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquest matí per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.
 
Seguim amb la situació d’excepcionalitat. Afortunadament, a Riudellots no tenim cap persona amb COVID-19, però no podem abaixar la guàrdia. Us recordem que cal sortir a comprar un dia a la setmana o, preferiblement, cada deu o dotze dies, però NO cada dia. A més, us recomanem utilitzar els serveis a domicili que ens ofereixen els comerciants del municipi. El fet que tan sols hi hagi un cotxe per repartir les comandes permet reduir considerablement la mobilitat de les persones a les vies públiques.
 
Pel que fa al taller de confecció de mascaretes, el grup de voluntaris en segueix confeccionant i avui es començaran a distribuir de manera ordenada, segons els col·lectius de major a menor risc. Se’n repartiran dos per persona: mentre una es faci servir, l’altra es podrà rentar. Des de l’Ajuntament volem enviar el nostre sincer agraïment a tots els voluntaris que fan possible poder comptar amb les mascaretes. 
 
Des del Departament d’Ensenyament se’ns ha plantejat facilitar noves tecnologies als escolars amb menys recursos. Així, des del consistori farem arribar a domicili el material que ens proporcioni Ensenyament
 
Us recordem que els Vigilants Municipals ofereixen un servei de felicitació als infants (de 2 a 12 anys) que fan anys mentre duri el confinament. A més de poder felicitar-los, se’ls obsequia amb l’escut solidari del cos de vigilants i un bolígraf i una llibreteta del cos de seguretat. 
 
Ahir es va commemorar el Dia Mundial de Salut. Des de l’Ajuntament us convidem a fer-li honor cada dia. Portem ja molts de dies de confinament i no podem perdre el que hem aconseguit fins ara. No abaixem la guàrdia, no trenquem el confinament, actuem cívicament i sortim només pel que és imprescindible.

Podeu recuperar la intervenció des d'aquest enllaç.