Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

  • 22 Abril 2020

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquesta tarda per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.
Demà és la Diada de Sant Jordi i l’haurem de passar a casa seguint el confinament. Però podem posar una rosa al balcó o a la finestra o fins i tot jugar al joc “Què en saps de Sant Jordi”.
Tot i que encara falta confirmar la data al 100% i els detalls, sembla que aviat els nens i nenes podran sortir de casa.
Us recordem que el grup de voluntaris i voluntàries de Riudellots que està fent mascaretes n’està preparant per infants de 0 a 18 anys. Volem protegir a tots els menors de Riudellots i volem agrair una vegada més als cosidores/es i talladors/es que fan aquesta feina. Moltes gràcies!
Vam anunciar que portaríem les mascaretes a casa però finalment farem l’entrega a la Sala Polivalent de l’Ajuntament el proper dissabte 25 d’abril de 9h a 11h. Procureu venir esglaonadament i mantenir en tot moment les distàncies de seguretat. S’entregaran dues mascaretes de cotó a cada menor. Recordeu que s’han de canviar cada dia i rentar a 60 graus.
Des de l’Ajuntament de Riudellots volem que tots els infants, nens i joves tinguin les seves mascaretes.
Us recordem que la deixalleria no està (ni ha estat) tancada i hi podeu anar si us és imprescindible
Pel que fa als tributs, hem anunciat i repetim que no passarem cap rebut mentre duri l’Estat d’Alarma. El servei de gestió tributària ha passat el rebut de l’impost sobre vehicles. No era la nostra voluntat passar-lo, és per això que es pot retornar sense penalitzacions de demora ni comissions tal com s’ha quedat amb el Consell Comarcal de la Selva. Si algú estima que no necessita retornar-lo, no hi ha cap problema.
Recordeu que només cal sortir per allò que sigui estrictament necessari i que quan sortim cal que respectem totes les mesures de seguretat: mantenir distàncies, mans netes i guants, mascaretes. Un cop a casa cal rentar-se bé les mans amb sabó i desinfectar tot el que toquem i comprem.
Us recordem que hi  ha establiments al poble que fan comandes a domicili.
Moltes gràcies per complir el confinament. Gaudiu del temps a casa i gaudiu de Sant Jordi!
Podeu recuperar la intervenció des del següent enllaç.