Ajornada la fase de votació del procés de pressupostos participatius

  • 29 Abril 2020

Amb motiu de la situació actual provocada per l’Estat d’Alarma per fer front a la crisi de la COVID-19, s’ha vist alterada la fase de votació del procés de pressupostos participatius impulsat des de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona.

En aquests moments s’estant acabant de validar, a nivell polític i tècnic, les 129 propostes rebudes, 54 de les quals mitjançant la plataforma online participacio.riudellots.cat i les 75 restants, mitjançant les butlletes i les bústies habilitades a les dependències municipals, a la Casa de Cultura i a l’Espai Jove. 

De seguida que la situació ho permeti anunciarem els mecanismes i terminis de votació on hi podran participar tots les persones majors de 16 anys empadronades a Riudellots. 
Des de l’Ajuntament aprofitem l’ocasió per donar les gràcies a totes les persones que han fet arribar propostes amb l’objectiu de millorar el nostres municipi. 

Tot i les limitacions provocades per la crisi sanitària, des de la Comissió de Pressupostos Participatius vetllarem perquè totes les propostes guanyadores del procés participatiu s'executin, o com a mínim s'iniciïn, durant aquest any 2020.