Preinscripcions de la Llar d'Infants Municipal per al curs 2020-2021

  • 11 Maig 2020

La situació actual provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19 ens ha obligat a substituir els tràmits presencials per accions telemàtiques i modificar-ne alguns terminis. Així, el calendari de la preinscripció i matrícula a la Llar d’Infants Municipal per al curs escolar 2020-2021 s’ha vist alterada de la següent manera: 
 
- Període  de presentació de sol·licituds: del 13 al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos. 
- Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional: 2 de juny de 2020
- Termini per presentar una reclamació: del 3 al 9 de juny de 2020, ambdós inclosos.  
- Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció  amb la puntuació definitiva dels infants admesos i, si escau, de la llista d'espera: 16 de juny de 2020.
- Període de matrícula: del 17 al 23 de juny de 2020, ambdós inclosos.
 
Per a la presentació de sol·licituds, es pot fer telemàticament al web de la Llar d’Infants Municipal, adjuntant-hi la documentació oportuna, escanejada o fotografiada, o enviant un correu electrònic a llar@riudellots.cat, adjuntant-hi el model de sol·licitud de preinscripció disponible al web de la Llar d'Infants Municipal i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.
 
De manera excepcional, només per aquells casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, la presentació de sol·licituds es farà de forma presencial a les instal·lacions del Centre, amb cita prèvia trucant al telèfon de la Llar d’infants (972 47 71 36), des del primer dia del termini de presentació telemàtica de les sol·licituds entre les 9 i les 12 hores i entre les 15 i les 17 hores, o bé a través del correu electrònic llar@riudellots.cat.
 
La llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional es publicarà al tauler d’edictes de l’Ajuntament, mentre que la presentació de reclamacions es podrà fer mitjançant un correu electrònic a llar@riudellots.cat i, excepcionalment, la Llar d’Infants habilitarà l’atenció presencial, utilitzant la cita prèvia trucant al 972 47 71 36 de 9 a 12 hores i de 15 a 17 hores o a través del correu electrònic llar@riudellots.cat.
 
Finalment, la matriculació es podrà formalitzar mitjançant un dels següents mitjans: 
- Telemàticament a través de l’enllaç disponible al web de la Llar d’Infants Municipal, adjuntant-hi la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. 
- Enviant un correu electrònic a llar@riudellots.cat, adjuntant-hi el model de sol·licitud de matrícula disponible al web de la Llar d’Infants Municipal i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. En aquest cas, hauran de rebre un correu  de resposta de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.
- De forma presencial a les instal·lacions del centre a l’hora convinguda amb la cita prèvia trucant al telèfon de la Llar d’infants (972 47 71 36), entre les 9 i les 12 hores i entre les 15 i les 17 hores o a través del correu electrònic llar@riudellots.cat
 
Per a aquells qui hagin de fer ús de l’atenció presencial, cal prendre totes les mesures necessàries de prevenció: venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement una persona),  portar tota la documentació necessària per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa (en cas contrari, es recomana portar el seu propi bolígraf), fer cas de la recomanació de portar mascareta i guants i no acudir aquelles persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de quarantena, o que presentin símptomes. En aquests casos, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.
 
Per a qualsevol consulta, dubte o petició d’informació, podeu contactar a través del correu electrònic llar@riudellots.cat