Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

  • 22 Maig 2020

L’alcaldessa de Riudellots s’ha adreçat de nou a la població per informar de les darreres novetats referents a l’evolució de la crisi sanitària del Coronavirus al municipi. L’alcaldessa ha recordat que tot i entrar en la Fase 1, es manté l’Estat d’Alarma i cal extremar les precaucions per evitar contagis. En aquest sentit ha lamentat que el número de casos positius a Riudellots s’hagi elevat a les 8 persones i per tant és un fet preocupant i no podem abaixar la guàrdia. L’alcaldessa ha demanat al nucli familiar de les persones positives que ho facin saber a l’Ajuntament per tal de poder donar els consells i les indicacions oportunes pel que fa a la recollida d’escombraries.

L’alcaldessa ha fet una crida al conjunt de la població a respectar les limitacions i distàncies de seguretat social per evitar més contagis a Riudellots. Cal recordar que l’ús de la mascareta és obligatori des del passat dia 21 de maig, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

D’altra banda, l’alcaldessa ha agraït a les famílies amb fills en edat escolar que hagin fet les preinscripcions als centres educatius fent ús majoritari dels mitjans telemàtics per evitar desplaçaments i contacte social. Properament s’informarà de com s’organitzarà la reobertura dels centres educatius. 

L’alcaldessa s’ha referit també als massa sovintejats talls en el subministrament elèctric que s’estan produint darrerament al municipi. En aquest sentit ha parlat amb la companyia per tal de resoldre i solucionar aquestes incidències que afecten a diversos sectors del municipi amb els inconvenients que això suposa. 

Pel que fa al mercat setmanal mentre no canviïn les condicions es seguiran aplicant les mateixes mesures de les darreres dues setmanes. 

Pel que fa al repartiment de mascaretes a la població, aquesta setmana s’ha començat a fer a les persones de 50 a 59 anys i demà, dissabte 23 de maig de 10 a 12 h, a la Sala Polivalent es farà el segon repartiment de mascaretes infantils per a totes aquelles famílies que no van poder assistir al primer repartiment. 
Finalment alcaldessa ha recordat els números de telèfon 012 per informació, el 061 per qüestions mèdiques, el 112 per emergències, el 900 900120 per situacions de violència masclista i l’accés al portal de lamevasalut.gencat.cat 

Podeu recuperar la intervenció de l’alcaldessa des del perfil a Instagram de l’Ajuntament.