Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

  • 26 Maig 2020

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquesta tarda per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.
Portem 75 dies d’Estat d’Alarma i tenim 8 casos actius de Covid-19 a Riudellots. 
Possiblement la setmana vinent entrarem a fase 2 i hi haurà canvis, no obstant hem de mantenir les mesures de prevenció i higiene. 
L’obertura de l’escola i la llar d’infants serà a principis del mes de juny. Les direccions dels centres treballen amb un pla d’obertura seguint les instruccions del departament d’educació.
Des de l’Ajuntament de Riudellots treballem el pla de reincorporació al treball dels treballadors i treballadores municipals amb les mesures de seguretat pertinents. De moment, la majoria seguim teletreballant però ens anirem reincorporant progressivament. Us recordem que us seguim atenent per telèfon (972 47 88 99) en horari habitual i amb cita prèvia a l’Ajuntament. 
Dijous 28 de maig a les 20h celebrarem un nou ple ordinari on s’hi portarà el pla estratègic de subvencions del 2020 que inclou les subvencions al sector comercial i de serveis afectat per la pandèmia de la Covid19 entre d’altres. Us convidem a seguir-lo en directe per YouTube. 
Dissabte passat es va fer la segona entrega de mascaretes per a nens i joves. A partir d’ara s’agilitza el repartiment de mascaretes per adults fent-los a l’Ajuntament. La propera entrega serà el dissabte 30 de maig de 10h a 12h per a persones d’entre 50 i 59 anys. Si algun menor no ha recollit la mascareta li entregarem aquest mateix dissabte. 
Us recordem que el consultori de Riudellots torna a estar obert de dilluns a divendres. Cal demanar cita prèvia per telèfon. Per contactar amb el vostre metge telemàticament o veure el vostre historial mèdic us podeu donar d’alta a La Meva Salut. 
Podeu recuperar la intervenció des del següent enllaç.