Millores als vestidors del camp de futbol municipal

  • 25 Novembre 2019

En el marc del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Riudellots dins del Programa Treball i Formació, recentment s’han realitzat diverses millores i treballs de restauració en els vestidors del camp de futbol municipal. 
L’actuació ha consistit principalment en millorar els acabats, pintar i canviar els terres de PVC dels vestidors així com la reforma estructural parcial del sistema de producció d’aigua calenta sanitària, per reduir el risc de transmissió de la legionel·la, tal i com ha explicat el regidor d'Esports, Gerard Fabrellas.
Aquestes actuacions s’ha dut a terme gràcies al Programa Treball i Formació del Consell Comarcal de la Selva i al suport econòmic de la Diputació de Girona mitjançant el DIPSALUT, d’acord amb  la convocatòria de subvencions pel finançament de l’assessorament i suport tècnic a polítiques municipals de protecció de la Salut per l’any 2019. 
Concretament l’actuació ha tingut un cost de 6.566,67€ dels quals DIPSALUT n’ha subvencionat el 80%.
El Programa Treball i Formació té com a finalitat afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades mitjançant la realització d’accions d’experiència laboral, formatives i de coordinació i prospecció d’empreses.