Aprovades la convocatòria i les bases pels ajuts al comerç i serveis afectats per la COVID-19

  • 26 Juny 2020

El Ple de l'Ajuntament de Riudellots va aprovar el passat  15 de juny, la convocatòria i les bases específiques per a la concessió d’ajuts excepcionals pel sector comercial i de serveis afectats econòmicament per la pandèmia de la COVID-19. La situació d’excepcionalitat va obligar a tancar establiments o a reduir-ne l’activitat, i ha posat a molts treballadors, empresaris i comerciants en una difícil situació econòmica i laboral. Per aquest motiu, des del consistori creiem necessari adoptar una sèrie de mesures extraordinàries en forma de subvencions que ajudin al manteniment del teixit comercial local i a reprendre l’activitat econòmica del municipi. En total, l’Ajuntament hi destinarà una partida pressupostària de 360.000 €.

"Amb aquestes mesura, es pretén contribuir a subvencionar les pèrdues empresarials suportades pel teixit comercial afectat pel tancament, ajudar a reprendre l'activitat, adequar els negocis a la nova normalitat per a la prevenció de la COVID-19 i garantir-ne la viabilitat", tal i com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Xevi López.

Per altra banda, es subvencionarà l'adquisició de material i equips de protecció individual fins el 31 de desembre de 2020, en consonància amb la campanya "Riudellots, comerços i serveis segurs" impulsada per l'Ajuntament des de l'inici de la gestió de la crisi sanitària.

Trobareu les bases i tota la informació aquí.