Nota d'agraïment de l’Associació de Donants de Riudellots de la Selva

  • 20 Novembre 2019

L’Organització Mundial de la Salut defineix la sang com ‘el regal de la vida’ més valuós que podem oferir a una altra persona. 
Amb aquestes boniques paraules des l’Associació de Donants de Riudellots de la Selva, volem mostrar el nostre profund agraïment a totes les persones que amb la seva generositat salven vides cada dia i ajuden a mantenir els nivells estables de reserves del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. 
També ens agradaria commemorar amb tots vosaltres, el tercer aniversari de la inauguració de l’escultura en homenatge als donadors de sang, ubicada a la plaça de l’Ajuntament del nostre municipi, des del passat 12 de novembre de 2016, en el marc de la celebració de la dotzena Fira d’Entitats.  
Es tracta d'una escultura, obra de l'artista  Pere Romagòs, realitzada en ferro que simbolitza la donació mitjançant la mà estesa d'una persona i la projecció de gotes de sang que evoquen la vida.
Finalment aprofitem l’ocasió per recordar-vos que el proper 5 de desembre tindrà lloc a Riudellots una nova donació voluntària de sang a la sala polivalent de 18 a 21 h. 
Moltes gràcies donants!