Riudellots s'uneix al manifest LGBTI amb motiu del 28 de juny

  • 26 Juny 2020

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'ha adherit al manifest LGTBI de la Generalitat de Catalunya amb motiu del 28 de juny, Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual. El manifest pretén reivindicar i defensar els drets del col·lectiu, promoure estratègies de visibilització de les realitats LGBTI i donar suport a la divulgació de les polítiques públiques que garanteixin la igualtat de tracte i la no discriminació de les persones per la seva manera d'estimar-se.

Així, des del consistori es vol fer una crida a defensar els drets i les llibertats de les persones LGBTI, així com de tota la societat evitant qualsevol mena de discriminació. L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, ha afegit que "des de l'Ajuntament de Riudellots seguirem treballant per garantir els drets i la igualtat de les persones LGTBI, amb la voluntat de viure en un poble inclusiu sense discriminacions de caràcter sexista”.

Per fer visible el compromís de l'Ajuntament, des de la regidoria de Joventut, hi ha previst pintar de colors un dels passos de vianants de l’escola, tal i com ha explicat el regidor Gerard Fabrellas. L’actuació es durà a terme des de l’Espai Jove, el proper dilluns 29 de juny a les 18 h. 

Podeu llegir el manifest des d'aquí