Els comerços i serveis ja poden demanar les línies de subvencions de la campanya Reactivem Riudellots

  • 01 Juliol 2020

Des d’aquest dilluns 29, els comerços i serveis de Riudellots afectats econòmicament per la pandèmia de la COVID-19 poden sol·licitar els ajuts destinats al manteniment del teixit comercial local i a reprendre l’activitat econòmica del municipi.
 
Les dues línies de subvencions de la campanya Reactivem Riudellots poden ser demanades pels comerços i serveis oberts al públic del municipi. Els ajuts seran d’un màxim de 3.000 € per negoci. En el cas dels establiments essencials, les subvencions pretenen cobrir les compres de material de protecció contra la COVID-19 fetes entre el 14 de març i el 31 de desembre de 2020.  Pel que fa als no essencials, les subvencions pretenen cobrir les compres de material de protecció contra la COVID-19 fetes entre l’1 de juny i el 31 de desembre de 2020. Aquests últims també poden rebre fins a 1.660 € per cobrir les pèrdues econòmiques derivades del descens d’activitat provocat per la pandèmia
 
Per sol·licitar l’ajut podeu emplenar el formulari adjunt i enviar-lo per internet amb la documentació requerida, a través del tràmit Instància genèrica. Les subvencions es poden demanar fins al 7 d’agost de 2020.