​Nou reconeixement a Riudellots pel seu grau de digitalització

  • 23 Juliol 2020

Un any més l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha rebut un reconeixement per part del Consorci AOC, per la implementació de l'administració digital.
El reconeixement situa l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, dins dels 10 municipis de 1.001 a 5.000 habitants, amb més grau de digitalització d'Administració Oberta.
Xevi López, regidor responsable de les àrees de Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació, ha explicat que des de l’Ajuntament es seguirà impulsant la transformació digital del consistori amb la voluntat d’apropar l’administració i facilitar el seu accés al conjunt de la ciutadania". 
Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base una metodologia que analitza amb rigor més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. 
L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.