Riudellots obté el segell Infoparticipa amb un 95,83% de compliment

  • 22 Setembre 2020

Per sisena vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha estat guardonat amb el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.
Enguany la puntuació obtinguda ha estat del 95,83% de compliment dels 48 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.
És la puntuació més alta assolida per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i encapçala el rànquing de municipis de la comarca de la Selva.
“Des de l’Ajuntament seguirem treballant per millorar la qualitat de la informació i la transparència amb la voluntat d’apropar-la a la ciutadania”, tal i com ha explicat el regidor responsable de l’Àrea, Xevi López.
L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc ahir a la tarda a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Enguany les mesures de prevenció davant la crisi sanitària generada per la COVID-19 han obligat els organitzadors a limitar la presencialitat dels guardonats, i únicament hi han pogut assistir els 36 ajuntaments que han assolit el 100%. 
Podeu accedir a totes les avaluacions dels municipis de Catalunya des de http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/