Prohibides les trobades de més de sis persones

  • 26 Setembre 2020

La Generalitat de Catalunya ha prohibit les reunions o trobades de més de sis persones. Aquesta restricció afecta tant l’àmbit privat com el públic.
Aquesta limitació és igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de sis persones per taula o agrupació d'aquestes.
No es consideren incloses en aquesta prohibició:
Activitats laborals.
Activitats de culte.
Casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres.
Mitjans de transport públic.
Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):
Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.
Les biblioteques, arxius, museus i monuments.
Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.
Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual es podrà exercir en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.
Consulta la publicació al DOGC publicada avui, el 26 de setembre