Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2020

  • 05 Novembre 2019

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha iniciat un procés de participació ciutadana amb l’objectiu d’elaborar un pressupost municipal adaptat a les necessitats i reptes del municipi, on els veïns puguin decidir el destí de 280.000 euros del capítol d’inversions.
Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc la presentació del procés on l’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de participació ciutadana, Xevi López han explicat que “l’equip de govern  pretén involucrar els veïns del municipi en la presa de decisions per dur a terme les previsions d'inversions del pressupost municipal”.
En aquest sentit s’ha dissenyat un procés de participació ciutadana que compta amb el suport de la Diputació de Girona, que consistirà en tres grans fases. Una de recollida de propostes, una de priorització i validació i una final de votació. 
En la fase de recollida de propostes, que ha començat avui i s’allargarà fins al 9 de desembre, qualsevol persona resident o no al municipi, podrà presentar propostes telemàticament  des del web https://participacio.riudellots.cat/propostes-ciutadanes/nova-proposta  o bé presencialment omplint la butlleta que s’ha repartit a tots els domicilis i dipositant-la als punt de recollida situats a l’Ajuntament, la Casa de Cultura i a l’Espai Jove.
Després de la fase de validació de les propostes rebudes s’obrirà un període de votació restringit a les persones empadronades a Riudellots majors de 16 anys. 
Per dinamitzar el procés de participació ciutadana s’ha creat una imatge gràfica identificativa i l’etiqueta #ImaginaRiudellots.
Per a més informació podeu consultar el web participacio.riudellots.cat o bé enviar un mail a participacio@riudellots.cat