Aquest divendres comença la fase de votació del procés de pressupostos participatius

  • 08 Octubre 2020

A principis d’abril, la pandèmia va obligar a frenar el procés de pressupostos participatius de Riudellots 2020, impulsat des de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona. La fase de votació del procés de pressupostos participatius va quedar anul·lada i aquest divendres 9 d’octubre es reprenen.

El sistema de votació consisteix en una "cistella de la compra”. Cada participant disposa de 280.000 euros i pot anar votant propostes fins a esgotar el pressupost. D’aquesta manera, es valora la priorització de les propostes i es vol promoure la participació de la ciutadania en la presa de decisions relacionades amb el municipi. Les votacions es podran fer fins al divendres 30 d’octubre.

Els veïns i veïnes de Riudellots, majors de 16 anys i empadronades al municipi, poden votar fins a 27 propostes. Les podeu consultar aquí. En total, es va presentar 129 propostes, que posteriorment van passar un procés de validació tècnic.

Des de la Comissió de Pressupostos Participatius es vetllarà perquè totes les propostes guanyadores del procés participatiu s'executin, o com a mínim s'iniciïn, durant aquest any 2020.

L’Ajuntament de Riudellots vol agrair totes les persones que van fer arribar propostes amb l’objectiu de millorar el nostre municipi i els anima a participar en la fase de votació.