Gran Recapte d’Aliments a Riudellots

  • 13 Novembre 2020

La pastisseria Noguera, el Forn de pa Sant Cristòfol, Peixos Nuri i la Carnisseria Josep Güell de Riudellots de Selva s’han adherit a la campanya del Gran Recapte d’Aliments. Per fer-ho posaran a la venda uns tiquets que posteriorment seran distribuïts entre les famílies amb necessitats al municipi, per tal que puguin utilitzar-los per comprar aliments de primera necessitat. La campanya es durà a terme del 16 al 21 de novembre. L'acció ha estat coordinada gràcies a un membre del Casal de Jubilats.

Enguany la COVID19 impedeix fer la recollida d’aliments directament als supermercats com en anys anteriors, gràcies a la col·laboració del grup de voluntaris. 

Davant d’aquesta impossibilitat, el Banc dels Aliments s’ha mobilitzat per recollir donacions online des del web www.granrecapteonline.com que seran emprats per a la compra d’aliments.

Des de l’Ajuntament de Riudellots us animem a participar un any més en aquesta campanya per ajudar a les famílies que malauradament es troben en una delicada situació de precarietat alimentària.