La cultura aixeca el teló de nou a Riudellots

  • 24 Novembre 2020

Amb l’espectacle familiar “Tut-turutut ... La princesa” previst pel diumenge 29, la cultura torna a Riudellots de la Selva després de l’aturada total d’aquestes últimes setmanes. Així, aquest diumenge a les 18 h, la Sala d’Actes de l’Ajuntament acull l’espectacle familiar per a nens i nenes a partir de tres anys en el qual la Princesa Bleda ha perdut el seu tresor i emprèn un viatge per recuperar-lo.
 
La venda d’entrades té lloc del 24 al 28 de novembre en horari d'obertura a la recepció de la Casa de Cultura de Riudellots i en línia, des d’aquest enllaç. L’horari de la Casa de Cultura és de dilluns a dijous, matí de 10.00 a 13.00 h, de dilluns a divendres tarda, de 16.30 a 20.00 h. El pagament s’ha de fer  amb targeta.
 
L’espectacle adoptarà totes les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVI-19. Es prendrà la temperatura, s’ha de dur les mans netes, dur mascareta ben posada, mantenir la distància de seguretat, i seure al seient que l’organització designi a cadascú. A més, us demanem de no agrupar-se a l’entrada i a l’hora de sortir fer-ho per ordre de files de butaques.

Compra en línia la teva entrada