Adquisició de material pedagògic experimental per a la Llar d’Infants de Riudellots

  • 17 Desembre 2020

Amb l’objectiu de dur a terme activitats lúdiques i educatives des d’una perspectiva més experimental, l’Ajuntament de Riudellots ha acordat comprar nou material pedagògic per a l’alumnat de la Llar d’Infants. D’aquesta manera, els nens i nenes podran explorar noves vies d’aprenentatge sensorial i perceptiu, en les quals posen tots els sentits i es potencien la seva creativitat i la seva imaginació

“L’adquisició de material pedagògic experimental és un pas molt important per a l’aprenentatge que s’ofereix a la Llar d’Infants. El mètode educatiu experimental permet estimular l’infant, de manera que allò que aprèn en una situació concreta ho pot portar a la seva vida quotidiana”, ha declarat Cristina Pineda, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Riudellots. 

Entre el material adquirit hi ha jocs d’aigua i sorra multicolor, maons de l’arc de Sant Martí, blocs sensorials diversos, maons de construcció translúcids, utensilis com ara coladors, llaunes i tines de metall, construccions de fusta, entre altres objectes. 

El cost dels materials adquirits és d’aproximadament 3.000 euros.