Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Riudellots de la Selva

  • 30 Desembre 2020

Tal com van anunciar els Patges Reials, el passat 21 de desembre, Ses Majestats els Tres Reis d’Orient visitaran Riudellots el pròxim 5 de gener. Ho faran complint amb totes les mesures de seguretat en el marc de la COVID-19 i per aquest motiu demanem la col·laboració de tots els riudellotencs i riudellotenques.

Enguany no serà possible sortir al carrer i seguir la cavalcada com a tots i totes ens agradaria. Per aquest motiu els Reis recorreran tots els carrers del municipi. Per veure passar els Reis caldrà fer-ho des dels balcons, terrasses i finestres dels vostres habitatges. Pels que no puguin veure des de casa, us podeu dirigir a les oficines de l’Ajuntament, els dies 4 i 5 de gener, de 9 a 14 h, per demanar una autorització per fer-ho des del carrer. Així mateix, pels veïns i veïnes que viuen en disseminats i pagès s’han habilitat uns espais on caldrà en tot moment mantenir la distància de seguretat de 2 metres i complir les indicacions dels organitzadors. Per fer-ho caldrà adreçar-se a les oficines de l’Ajuntament, indicant el nom de la família, el nombre de persones i el número de telèfon de contacte. 

Els espais habilitats són els següents:

- Veïnat de Torreponsa i de Can Calderó: Aparcament i vorera de la banda no edificada al final del carrer Major (on es fa FIPORC). 

- Veïnats de l’Hostal Nou i de la Pequenya: Vorera de l’avinguda de l’U d’octubre.

- Veïnats de Can Buixó i del Regàs: Voreres Camp Quart en els carrers sense edificar. 

- Veïnat de l’Estació: Aparcament municipal en el tram de les parades de fruita del Mercat setmanal. 

- Finalment, els veïns i veïnes del carrer Cellera podran veure el pas dels Reis des de l’encreuament amb la C-25. 

Els Vigilants Municipals donaran missatges a la població i vetllaran per complir amb les normes de seguretat. Per facilitat el pas de la comitiva Reial, us preguem que a partir de les 17 h del 5 de gener, eviteu circular amb vehicles pels carrers del municipi, ja que en alguns carrers la cavalcada ho farà en sentit contrari. 

La cavalcada s’iniciarà a les 17.30 h des del sector de Mas Joals. Els Reis no repartiran caramels ni joguines ni tampoc hi haurà xocolatada. Així doncs, mantingueu-vos a casa amb el fanalet encès. Els Reis passaran a poc a poc i us saludaran. 

Fem entre tots i totes que aquesta nit sigui màgica i especial per a tots els infants de Riudellots de la Selva

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots
Cristina Pineda, regidora de Cultura