Riudellots de la Selva repetirà com a seu de la Mobile Week Catalunya el 2021

  • 11 Gener 2021

La Mobile Week Catalunya tornarà a Riudellots de la Selva. Després d’estrenar-se com a seu d’aquesta iniciativa el febrer de l’any passat, just abans de l’esclat de la pandèmia, Riudellots acollirà de nou la Mobile Week Catalunya d’aquest 2021. Riudellots és, doncs, una de les 18 seus que tindrà el projecte impulsat pel Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania en el conjunt del territori.
 
Enguany, la tercera edició girarà al voltant de tres temàtiques: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. La recomanació del MWCapital als diferents territoris ha estat incloure propostes híbrides que contemplin activitats en format virtual i presencial. "Estem molt satisfets de tornar a ser seu del Mobile Week. Esperem oferir una bona programació i donar-la a conèixer aviat", ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Josep Santamaria Moreno.
 
Totes les ciutats i els municipis van presentar un avantprojecte per poder acollir el Mobile Week Catalunya, en el qual s’especificava el format, el contingut i la durada de l’esdeveniment. Experts del MWCapital i del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat van valorar cada una de les propostes i van atorgar els emplaçaments d’aquesta tercera edició. A les comarques gironines, Riudellots de Selva compartirà seu amb Girona, Figueres i Llagostera.
 
La celebració de la Mobile Week Catalunya es veurà condicionada a la situació de la pandèmia en el moment de la celebració. 
 
Així va anar la jornada Mobile Week Catalunya 2020 a Riudellots de la Selva