Fiporc s’adapta a la pandèmia i se celebrarà en línia

  • 05 Febrer 2021

Fiporc, la fira gastronòmica de Riudellots de la Selva que té el porc com a principal protagonista, s’adapta als temps de la pandèmia. Enguany no se celebrarà en un cap de setmana plens d’activitats presencials, com ara degustacions, exposicions, presentacions o tallers. Serà amb un acte en línia que es farà el dissabte, 20 de febrer, en el qual el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas encendrà els fogons de l’espai gastronòmic FoodLab per fer unes demostracions de receptes elaborades amb productes derivats del porc

El showcooking tindrà lloc d’11 a 13 h i serà retransmès en directe per TV Girona i pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Riudellots. Des de l’organització de Fiporc han animat als veïns i veïnes del municipi selvatà, així com els assistents de la fira en edicions anteriors, a seguir la demostració i cuinar el mateix que prepararà Marc Ribas. 

L’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i el regidor i responsable de Fiporc, Josep Santamaria Moreno, han explicat que ben aviat es donarà a conèixer els ingredients de la recepta que cuinarà Marc Ribas, per poder-los comprar als comerços locals i així poder seguir els passos en directe des de casa.