
Coneix les receptes que es prepararan durant el Fiporc 2021
Ja s'ha desvelat la programació del Fiporc 2021, que enguany se celebrarà en línia, ja que la situació actual derivada de la pandèmia impedeix fer-ho amb públic. El dissabte, 20 de febrer, d'11 a 13 h, el cuiner i presentador Marc Ribas serà el convidat estrella que ens prepararà en directe dues receptes exquisides en les quals el porc n'és l'ingredient principal: carpaccio de peus de porc i arròs amb salsitxes, costella i camagrocs. Les podreu seguir en directe per TV Girona i pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Riudellots.
L'horari del Fiporc 2021 és el següent:
11 h: Benvinguda i inauguració a càrrec de l'alcaldessa de Riudellots i del president de la Diputació de Girona.
11.15 h: Especejament del porc des del FoodLab.
11.35 h: Cuina amb Marc Ribas.
12 h: Conversa amb Josep Santamaria, regidor de Promoció Econòmica de Riudellots.
12.10 h: Cuina amb Marc Ribas.
12.30 h: Elaboració d'una coca de greixons a càrrec del regidor Josep Santamaria.
13 h: Cloenda.
Des de l'Ajuntament de Riudellots us animem a seguir i cuinar les diferents receptes des de casa. En el fulletó del programa trobareu els ingredients que necessitareu. Un cop tingueu la recepta feta, la podeu compartir a les xarxes socials amb l'etiqueta #fiporconline21. Entre tots els participants, sortejarem un lot de productes de Riudellots.
Consulta la programació des del següent enllaç.