Coneix les receptes que es prepararan durant el Fiporc 2021

  • 11 Febrer 2021

Ja s'ha desvelat la programació del Fiporc 2021, que enguany se celebrarà en línia, ja que la situació actual derivada de la pandèmia impedeix fer-ho amb públic. El dissabte, 20 de febrer, d'11 a 13 h, el cuiner i presentador Marc Ribas serà el convidat estrella que ens prepararà en directe dues receptes exquisides en les quals el porc n'és l'ingredient principal: carpaccio de peus de porc i arròs amb salsitxes, costella i camagrocs. Les podreu seguir en directe per TV Girona i pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Riudellots.

L'horari del Fiporc 2021 és el següent:
11 h: Benvinguda i inauguració a càrrec de l'alcaldessa de Riudellots i del president de la Diputació de Girona.
11.15 h: Especejament del porc des del FoodLab.
11.35 h: Cuina amb Marc Ribas.
12 h: Conversa amb Josep Santamaria, regidor de Promoció Econòmica de Riudellots.
12.10 h: Cuina amb Marc Ribas.
12.30 h: Elaboració d'una coca de greixons a càrrec del regidor Josep Santamaria.
13 h: Cloenda.

Des de l'Ajuntament de Riudellots us animem a seguir i cuinar les diferents receptes des de casa. En el fulletó del programa trobareu els ingredients que necessitareu. Un cop tingueu la recepta feta, la podeu compartir a les xarxes socials amb l'etiqueta #fiporconline21. Entre tots els participants, sortejarem un lot de productes de Riudellots.

Consulta la programació des del següent enllaç.