Riudellots es prepara per a unes eleccions segures

  • 11 Febrer 2021

Les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge, 14 de febrer, requereixen un desplegament inèdit. Des de l’Ajuntament de Riudellots s’han preparat tots els protocols necessaris per assegurar que tots els veïns i veïnes puguin exercir el seu dret a vot amb la màxima seguretat sanitària possible

El punt de votació de Riudellots es manté a Sala Polivalent, ja que hi podem assegurar les mesures de prevenció necessàries, com ara la ventilació constant i adequada a l’afluència prevista i un aforament de baixa densitat. Els punts d’accés i de sortida seran independents i es mantindrà la distància de seguretat entre les meses. Només podrà accedir al centre de votació la persona que ha de votar i les cues es faran a l’exterior.

Els electors hauran de seguir els protocols habituals per fer front a la COVID-19, com ara l’ús obligatori de la mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic. Així mateix, recordem les franges de vot recomanades: de 9 a 12 h els col·lectius de risc, de 12 a 19 h els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena, i finalment de 19 a 20 h, els col·lectius de persones en quarantena, és a dir, contagiats, contactes estrets i sospitosos. 

Des de l’Ajuntament de Riudellots fem una crida a exercir el dret a vot i demanem la col·laboració ciutadana per fer de les eleccions del 14-F unes eleccions segures.