Reobertura del Centre de Fitness de Riudellots de la Selva

  • 12 Febrer 2021

A partir del pròxim dilluns, 15 de febrer, el Centre de Fitness de Riudellots de la Selva tornarà a estar obert. L’Ajuntament de Riudellots creu que l’activitat física és un servei essencial i que és imprescindible per mantenir un bon estat de salut. Per aquest motiu, oferirà de nou els serveis a tots els seus usuaris aplicant els protocols i les mesures de prevenció per fer front a la COVID-19 dictades per les institucions sanitàries.
 
L’horari serà de dilluns a divendres de 7 a 21 h (permanència màxima 21.30 h), dissabtes de 9 a 20 h i diumenges de 9 a 14 h. L’aforament està limitat al 30% i només estarà disponible per als socis actuals, per tant, no es realitzaran altes noves ni es vendran entrades puntuals.
 
Entre les principals mesures preventives que s’hauran de seguir, remarquem l’ús obligatori de la mascareta en tot moment. Els vestidors romandran tancats. El nombre de persones permeses per a les classes dirigides serà de 6, inclòs el monitor, i a la Sala de Fitness, de 7. Finalment, les activitats d'Escola Esportiva i la Gimnàstica per a gent gran estaran suspeses, de moment, fins que les mesures preventives ho permetin.
 
Per a una millor organització, caldrà fer reserva a través de l’APP o via telefònica (972 47 74 71 o 621 227 944) i només es podrà realitzar una de les classes dirigides al dia. A la Sala de Fitness el temps màxim de permanència serà 90 minuts.
 
A més, des del Servei d'Esports hem decidit no cobrar quotes fins al mes d’abril. Així, doncs, des del 15 de febrer fins al 31 de març l'accés a la instal·lació és gratuït
 
Us garantim que hem fet tots els esforços per fer del Centre de Fitness un espai segur i us animem a tornar-hi.