El 6 i 7 de març, fes esport per l’esclerosi múltiple

  • 22 Febrer 2021

La Fundació Esclerosi Múltiple ha posat en marxa la segona edició del Challenge Solidari, una prova esportiva per l’esclerosi múltiple oberta a tothom que se celebrarà els dies 6 i 7 de març i que, com no podia ser d’una altra manera, s’adapta en el context de la pandèmia. Gràcies a la  col·laboració  dels participants, la Fundació Esclerosi Múltiple pot garantir l’atenció al recent diagnòstic, així com els serveis de neurorehabilitació i suport a la recerca per aturar l’impacte de la malaltia.
 
Per participar-hi us podeu inscriure a la modalitat que preferiu: caminar o córrer (5 km), marxa nòrdica (5 km), bicicleta (15 km), pujar escales (500 esgraons) o fer squads (100). Un cop realitzada la inscripció, imprimiu-vos el dorsal, feu-vos una foto amb ell i compartiu-la amb l’etiqueta #FEMesportperlEM citant el perfil @fundacioesclerosim a Instagram.
 
Hi ha diverses modalitats d’inscripció: el Bàsic amb un preu de 5 euros, amb inscripció i dorsal, i el Premium amb un preu de 10 euros, que també inclou un sorteig de 10 lots de productes Mulla’t. També pots fer una aportació voluntària lliure a Jo em mullo per l’EM. 
 
L’any passat es varen inscriure un total de 310 persones. Des de l’Ajuntament de Riudellots us animem a participar-hi. 
 
Enllaç a les inscripcions
 
El II Challenge Solidari compta amb la col·laboració de l’empresa riudellotenca Friselva.