Curs en línia Taller d'Instagram

  • 23 Febrer 2021

La Casa de Cultura de Riudellots ha obert les inscripcions, fins al 12 de març, pel curs en línia Taller d'Instagram, de 3 h de durada. El curs està adreçat a persones que per interès personal o professional volen descobrir el potencial d'Instagram, amb la introducció als punts claus d'una bona estratègia comunicativa per fer créixer el teu projecte a Instagram
 
El Taller d'Instagram es farà el dimarts, 16 de març, de 17 a 20 h. El preu és de 9 €.

Us podeu inscriure en línia a través d'aquí o bé presencialment a la Casa de Cultura de Riudellots (carrer Major, 17-19) fins al 9 de març. Si hi esteu interessats, no us espereu, ja que les places són limitades.

Per apuntar-vos-hi, us cal un dispositiu electrònic, sigui un telèfon mòbil o una tauleta, i un ordinador de sobretaula o portàtil amb bona connexió d'Internet per poder seguir les indicacions del professor. 
 
L'horari de la Casa de Cultura de Riudellots és de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de dilluns a divendres de 16.30 a 20 h. Per a més informació, us hi podeu posar en contacte a través del correu electrònic casa.cultura@riudellots.cat.