Preinscripció i matriculació a la Llar d’Infants pel curs 2021-2022

  • 18 Març 2021

El pròxim 10 de maig de 2021 s’iniciarà el procés de preinscripció escolar a la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva. Abans, però, del 5 al 7 de maig es publicaran l’oferta inicial de places escolars pel curs 2021-2022. A partir del dia 10 i fins al 21 de maig es podran presentar les sol·licituds

L’1 de juny es publicarà la llista amb la puntuació provisional de les sol·licituds presentades i del 2 al 8 de juny s’habilitaran uns dies per a la presentació de reclamacions. El 15 de juny es publicarà la llista definitiva de l’alumnat admès. Pel que fa a la matriculació dels alumnes preinscrits amb la plaça assignada, es podrà fer del 16 al 22 de juny

Enguany, tant la preinscripció com la matriculació es faran de manera telemàtica. De manera excepcional, també es podran fer de forma presencial a les instal·lacions de la llar demanant cita prèvia.

Dies abans de començar el període de preinscripció, les famílies dels nens/es empadronats al poble rebran al seu domicili tota la informació necessària referent a dates, normativa reguladora del procés i documentació necessària.

Per a qualsevol consulta o petició d'informació, us podeu posar en contacte amb la Llar d’Infants a través del correu electrònic llar@riudellots.cat o al telèfon al 972 47 71 36.