• 17 Jul, 2020
​Gestió domiciliària dels residus en cas de positiu per COVID-19

Us recordem que, en el cas d’haver-hi un positiu per COVID-19 en un domicili, s’ha de fer saber a l’Ajuntament per demanar als operaris de la recollida de residus que ho tinguin en compte. Aquesta informació es tracta amb la màxima discreció i confidencialitat ...

Llegir més...
  • 10 Jul, 2020
Preguntes freqüents sobre l’ús de mascareta

Si teniu dubtes sobre l’ús obligatori de la mascareta segons la Resolució SLT/1648/2020 del Govern de la Generalitat podeu consultar aquest document de preguntes freqüents.

Llegir més...
  • 10 Jul, 2020
Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, va comparèixer ahir dijous de manera excepcional per explicar la nova mesura d'ús obligatori de la mascareta decretada pel govern de la Generalitat de Catalunya. 

Des d'aquest passat dijous 9 de juliol, l&#...

Llegir més...
  • 26 Jun, 2020
Aprovades la convocatòria i les bases pels ajuts al comerç i serveis afectats per la COVID-19

El Ple de l'Ajuntament de Riudellots va aprovar el passat  15 de juny, la convocatòria i les bases específiques per a la concessió d’ajuts excepcionals pel sector comercial i de serveis afectats econòmicament per la pandèmia de la COVID-19. La situac...

Llegir més...
  • 18 Jun, 2020
Catalunya entra en l’etapa de la represa

La nit del dijous 18 de juny (a les 00.00h) finalitza la fase 3 de desescalada a tot Catalunya. S’entra així en la nova etapa de la represa. 

La fase de la represa té les següents característiques:

S'aixequen totes les restriccions de mobilitat a Catalu...

Llegir més...
  • 29 Mai, 2020
Pla d’obertura de la Llar d'Infants Municipal

El proper dilluns 1 de juny, reobrià la Llar d'Infants de Riudellots de la Selva, coincidint amb l’entrada a la fase 2 en el marc de la desescalada del confinament provocat per la Covid-19.  

El centre ha elaborat un Pla d’obertura, i les famílies que no disposi...

Llegir més...
  • 27 Mai, 2020
Ens unim al dol oficial decretat per la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’uneix al dol oficial decretat per la Generalitat de Catalunya, des d’avui i fins al dia 5 de juny, amb motiu de la pandèmia generada per la Covid-19. 

Des del Consistori volem transmetre un missatge de suport i respecte a tots...

Llegir més...
  • 20 Mai, 2020
Ús obligatori de mascaretes a partir del dia 21 de maig

Avui s'ha publicat al BOE l'ordre SND/422/2020 on es regula l'ús obligatori de mascaretes a partir del dia 21 de maig, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempr...

Llegir més...