• 16 Set, 2020
Inscripcions obertes a l'Escola de Música de Riudellots

 
L’Escola de Música de Riudellots de la Selva ofereix un programa de música moderna i actualitzat als temps actuals, on tots els alumnes tenen un pla d’estudis personalitzat i adaptat al seu nivell, aptituds i inquietuds.  
 
Les places estan obertes...

Llegir més...
  • 07 Jul, 2020
Cursos nous; Eines informàtiques i Excel inicial, inscripcions obertes a les 10h del dilluns 29 de juny

La Casa de Cultura de Riudellots obre el dilluns 29 de juny les inscripcions, per dos cursos per fer des de casa per videoconferència:
Eines informàtiques (de 8 hores), els dies 13, 15, 17 i 20 de juliol de 18 a 20 h
Excel inicial (de 8 hores), els dies 22,24,27 i 29 de juliol d...

Llegir més...
  • 01 Abr, 2020
Ajornat el XVIIè Concurs Literari de Narració Curta

Davant la situació excepcional que ens trobem provocada per l’Estat d’Alarma per fer front a la crisi sanitària del coronavirus s’ha decidit ajornar el XVIIè Concurs Literari de Narració Curta. 
Quan es normalitzi la situació s’informa...

Llegir més...
  • 02 Mar, 2020
Comença la segona Mostra de Teatre Amateur a Riudellots

Aquest diumenge 1 de març s’ha iniciat la segona Mostra de Teatre Amateur, amb l’obra “El Florido Pensil” de la companyia La Laguna Teatre de Sils. Després de la bona acollida de l’any passat, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha program...

Llegir més...
  • 25 Feb, 2020
​Tot a punt per a la II Mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva

El proper diumenge 1 de març a les 18 h, Riudellots de la Selva iniciarà la segona Mostra de Teatre Amateur, amb l’obra “El Florido Pensil” de la companyia La Laguna Teatre de Sils. Després de la bona acollida de l’any passat, l’Àrea de Cultu...

Llegir més...
  • 27 Gen, 2020
Puzlemania, mostra el puzle de Disney, el més gran del món, a Riudelllots

El divendres 10 de gener és va celebrar el vernissatge de l’exposició d’aquest mes, Puzlemania de la Mireia Gómez Mireclick, a la sala d’exposicions municipal de Riudellots i que podreu visitar fins aquest divendres 31, en horari d’obe...

Llegir més...
  • 17 Gen, 2020
Comença el club de lectura juvenil

Per primera vegada a Riudellots de la Selva començarà un club de lectura juvenil organitzat conjuntament entre la biblioteca i l'Espai Jove. El club es farà bimensualment a l'Espai Jove i el durà a terme la tècnica de joventut.

De moment tenim 10 alumnes...

Llegir més...
  • 27 Des, 2019
Agenda d'activitats previstes pel mes de gener

Ja podeu consultar l'agenda d'activitats previstes pel mes de gener del 2020 a Riudellots de la Selva. Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos un bon any!

Llegir més...