• 18 Nov, 2019
15ena edició de la Fira d’Entitats

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la 15ena edició de la Fira d’Entitats. La programació ha comptat amb el Campionat de tardor de petanca, un dinar amb les juntes de les entitats, tallers amb Riud’Art, la presentació de l’Agenda llatinoame...

Llegir més...
  • 22 Oct, 2019
Exposició d’octubre, fotos de : 20 anys de bonsais de Francesc Coll Bofill

Aquest mes d’octubre la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots, acull les fotos de la col·lecció dels bonsais del riudellotenc, Francesc Coll Bofill.

Dins la programació de la Festa Major de Riudellots de la Selva de 2019, en Francesc Coll va expos...

Llegir més...
  • 25 Abr, 2019
Lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta

Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura a càrrec de l'alcaldessa Montserrat Roura i de la regid...

Llegir més...
  • 08 Abr, 2019
XVI Jornades Interculturals

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest diumenge les XVI Jornades Interculturals amb la presentació del llibre 'La sorpresa com a factor de canvi', a càrrec de l’autora Pilar Oms Masdevall i un concert de rumba amb el grup Pelat i Pelut. 

En acabar, s’ha s...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Bona acollida de la primera mostra de Teatre Amateur

Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat la primera mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva, organitzada per l’Àrea de Cultura. 

Durant tots els caps de setmana del mes de març han pujat a l’escenari de la Sala d’Actes un total de 5 companyies amat...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Teatre a favor de la Fundació Oncolliga

Aquest dissabte 6 d'abril a les 21.30 tindrà lloc l’estrena de l’obra “Fuita” a càrrec del Grup Amics del Teatre de Llagostera. La representació tindrà lloc a la Sala d'Actes i tota la recaptació anirà destinada a la Fundaci&o...

Llegir més...
  • 22 Mar, 2019
Mostra de teatre amateur

Amb la voluntat de potenciar el teatre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha organitzat una mostra de Teatre Amateur.  
Durant tots els caps de setmana del proper mes de març, passaran per la Sala d’Actes del nostre municipi un total de...

Llegir més...
  • 08 Mar, 2019
Vernissatge i obertura de l’exposició: Llum i natura de la Susan Baker

El primer divendres de març es va celebrar el vernissatge de l’exposició de pintura Llum i natura, l’acte el va presentar el regidor de joventut, en Josep Santamaria i l’autora, la Susan Baker.

L’exposició presenta un recull de vint-i-sis pin...

Llegir més...