• 19 Gen, 2021
Convocatòria extraordinària urgent del Ple de l'Ajuntament

Mitjançant el Decret d'Alcaldia 2021DECR000016 es convoca la celebració extraordinària urgent del Ple pel dimecres 20 de gener a les 20 h. 

El Ple serà telemàtic i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

Podeu cons...

Llegir més...
  • 19 Gen, 2021
​Es col·loquen dues estelades a les rotondes d’entrada al poble

L’Ajuntament de Riudellots segueix executant les propostes guanyadores dels Processos Participatius del 2020. De les 27 propostes ciutadanes que es van sotmetre a votació popular, se’n porten a terme 15 atenent al nombre de vots que van rebre. 
Una de les actuacions que ja s...

Llegir més...
  • 18 Gen, 2021
Crònica del Ple extraordinari del mes de gener del 2021

Per unanimitat del plenari, l’Ajuntament de Riudellots ha adoptat el compromís de reduir les emissions de CO2 en el seu territori en més del 40% i d’elaborar un Pla d’Acció pel Clima i l’Energia d’acord amb l’adhesió al Pacte d’Al...

Llegir més...
  • 18 Gen, 2021
​Instal·lada una minideixalleria a Riudellots

En el marc de les actuacions aprovades en els Pressupostos Participatius del 2020, s’ha instal·lat una minideixalleria urbana al carrer Estació. La minideixalleria té una capacitat de 7 tipus de residus de petit format diferents, com ara piles, bombetes, cartutxos d'im...

Llegir més...
  • 17 Gen, 2021
Publicada al DOGC la pròrroga de les mesures vigents

El DOGC publica avui la RESOLUCIÓ SLT/67/2021, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Veure el contingut publicat al DOGC.

Llegir més...
  • 15 Gen, 2021
Es prorroguen les mesures anti-COVID set dies més

El PROCICAT ha decidit prorrogar set dies més les mesures de prevenció de la COVID-19 vigents amb l’objectiu d’aturar la transmissió del virus. La pròrroga començarà dilluns que ve i durarà fins al diumenge 24 de gener.

Des de principis...

Llegir més...
  • 14 Gen, 2021
Exposició FONS d'ART RIUDELLOTS, prorrogada a Gener

L'exposició del FONS D'ART DE RIUDELLOTS, oberta el mes de desembre s'ha prorrogat fins al 28 de gener de 2021.
Exposició oberta en horari d’obertura de la Casa de Cultura de Riudellots: al matí, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i a la tarda, de dilluns a di...

Llegir més...
  • 14 Gen, 2021
Activitats infantils biblioteca

Us adjuntem la programació d'activitats infantils d'aquest primer trimestre.
A dia d'avui les biblioteques tenim prohibida la realització d'activitats culturals. La seva realització dependrà de l'evolució de la pandèmia.

Esperem que a...

Llegir més...