• 12 Gen, 2022
​Apunta't a fer teatre!

La Regidoria de Cultura i el Grup Teatrerus de Riudellots, estan buscant persones de totes les edats que vulguin fer teatre.

El teatre i les arts escèniques t'ajuden a relacionar-te, a fer noves amistats, a divertir-te, a vocalitzar correctament, a viure històries i ex...

Llegir més...
  • 12 Gen, 2022
Jornada de vacunació per a infants de 5 a 11 anys

Aquest divendres 14 de gener s’ha organitzat una jornada de vacunació dirigida als infants d’entre 5 i 11 anys al CAP de Cassà de la Selva durant tot el dia. 

S'administrarà la vacuna Pfizer i és imprescindible demanar cita prè...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2022
Convocatòria extraordinària del Ple

Mitjançant Decret d'Alcaldia, s'ha convocat la celebració extraordinària i telemàtica del Ple de l'Ajuntament pel dia 13 de gener a les 8.00 h.

 El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament.

Podeu ...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2022
Obertes les inscripcions dels cursos de la Casa de Cultura de Riudellots

A partir d’avui, 10 de gener, s’obren les inscripcions per apuntar-se a diversos cursos i activitats organitzades per la Casa de Cultura de Riudellots durant el mes de gener, febrer i març. Des de cuina, a tecnologia o jardineria, entre altres.
 
Curs Higiene Alimentà...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2022
Vacunació de 1a i 3a dosi a Cassà de la Selva

Demà dimarts 11 de gener s’ha organitzat una nova jornada de vacunació de primera i de tercera dosi contra la Covid 19. Tindrà lloc al Polivalent de Cassà de la Selva de 8.30h a les 14h.

La vacunació va dirigida a la poblaci&o...

Llegir més...
  • 04 Gen, 2022
Agenda d'activitats del mes de gener

Iniciem any amb la nova agenda d'activitats previstes per al mes de gener a Riudellots.  Podeu consultar-la des d'aquí.

Llegir més...
  • 03 Gen, 2022
El Govern prorroga 14 dies més les mesures per contenir la Covid-19 a Catalunya

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19, reunida aquesta tarda, ha aprovat prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre i ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat no...

Llegir més...
  • 03 Gen, 2022
Cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva

Amb la voluntat de fer compatibles les mesures de seguretat per contenir la propagació de la Covid-19 i la celebració de la Cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva, s’ha modificat el recorregut i s’han pres totes les recomanacions dictades per les autoritats sanità...

Llegir més...