• 10 Mar, 2021
Convocatòria del ple ordinari del mes de març

Mitjançant Decret d'Alcaldia, s'ha convocat la celebració telemàtica del Ple ordinari pel dia 15 de març a les 20h. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 09 Mar, 2021
Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua potable al sector del Polígon Industrial (Des de Comexi fins antiga nau Cotec) avui, 9 de març, des de les 11.15 h fins a les 16.30 h aproximadament, per treballs de reparació a la xarxa.

...

Llegir més...
  • 08 Mar, 2021
​Riudellots de la Selva s'adhereix al manifest del 8M

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’ha adherit al manifest i a la campanya #SomCorresponsables #Som8deMarç impulsada per la Generalitat de Catalunya amb el suport de Consell Comarcal.

A les 10 h l’alcaldessa, Montserrat R...

Llegir més...
  • 08 Mar, 2021
Resum de les noves mesures per frenar la propagació de la COVID-19

Avui, dilluns 8 de març, han entrat en vigor noves mesures i restriccions per frenar la propagació de la COVID-19. 

Entre les principals novetats destaquen els nous horaris del sector de la restauració, ja que bars i restaurants podran obrir de dos quarts de vu...

Llegir més...
  • 05 Mar, 2021
Bars i restaurants poden obrir fins a les 5 de la tarda a partir de dilluns

El Govern mantindrà set dies més, fins el 15 de març, el gruix de les mesures actuals per frenar la propagació de la COVID-19, però flexibilitza les condicions de determinades activitats. A partir del 8 de març els bars i restaurants podran obrir de dos...

Llegir més...
  • 05 Mar, 2021
​Alerta per possibles estafes relacionades amb la COVID-19

En els darrers dies, hem estat alertats per part de veïns i veïnes de Riudellots d’una possible estafa de persones que truquen per oferir un servei d’higienitzar el matalàs a domicili en motiu de la COVID-19. 

Aquest avís coincideix amb altres estafes que ...

Llegir més...
  • 01 Mar, 2021
Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua potable al sector del carrer Sant Jordi avui, 1 de març, de 8 h a 11 h aproximadament, per treballs de reparació a la xarxa.

En qualsevol cas, s’intentarà restablir el servei tan aviat co...

Llegir més...