• 15 Mar, 2022
La coral Les Veus del CRIC busca cantaires

T’agrada cantar? Les Veus del CRIC busca gent que vulgui formar part de la Coral. Cada dimarts a les 20h assaja a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. 

Llegir més...
  • 14 Mar, 2022
Recital de poesia

Dijous commemorarem el Dia Mundial de la Poesia amb un recital poètic a càrrec dels germans Bautista, que ens presentaran el seu darrer treball titulat "Duelos y Quebrantos".

És una activitat destinada al públic adult, gratuïta i cal inscripció pr...

Llegir més...
  • 14 Mar, 2022
Pas de la Via Verda per sota la C-25

Riudellots de la Selva segueix apostant per les Vies Verdes, ampliant traçats i fent-los més segurs per a tothom. Recentment han acabat els treballs del pas per sota la C-25, del tram que uneix la Via Verda de Riudellots que enllaça amb la provinent de Campllong, que es va fer a...

Llegir més...
  • 14 Mar, 2022
Voleu aprendre català? Inscripcions obertes per el curs presencial de català bàsic 1 a Riudellots

S'han obert inscripcions pel curs presencial per aprendre català, bàsic 1, que s'iniciaria el dilluns 4 d'abril, a la Casa de Cultura de Riudellots .El curs seria els dilluns i dimecres de les 6 a les 8 de la tarda.

Si esteu interesats o sabeu d'algú que li po...

Llegir més...
  • 11 Mar, 2022
Prohibit fer foc del 15 de març fins al 15 d’octubre

A partir d’aquest dimarts 15 de març fins al 15 d’octubre, no es pot encendre foc en terreny forestal per tal de prevenir els incendis forestals. 

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la fra...

Llegir més...
  • 11 Mar, 2022
​Ampliació del número de butaques de la Sala d’Actes

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de col·locació de 23 noves butaques a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

L’actuació ha suposat una inversió d'11.628,97 euros i ha permès ampliar la capacitat de la sala fins a les 167 persones asse...

Llegir més...
  • 09 Mar, 2022
​Emotiva arribada de refugiats ucraïnesos a Riudellots de la Selva

21 refugiats ucraïnesos, 14 d’ells menors, han arribat aquest vespre a Riudellots de la Selva, fugint de la guerra. Ho han fet amb les 3 furgonetes que el passat cap de setmana van sortir del municipi carregades de material humanitari cedit per particulars i empreses. L’arribada ha ...

Llegir més...
  • 07 Mar, 2022
Les furgonetes amb material humanitari de Riudellots ja han arribat a Romania

Des de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva volem donar les gràcies a totes aquelles persones i empreses que, amb la seva solidaritat, han fet possible l'enviament de material humanitari que ha omplert tres furgonetes d'aliments, roba, productes sanitaris i higiènics.

...

Llegir més...