• 08 Mai, 2020
La Meva Salut

La Meva Salut (LMS) és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.

Inclou la infor...

Llegir més...
  • 08 Mai, 2020
Moció per ajudar a fer front a l’actual situació provocada per la pandèmia de la COVID-19

L’Ajuntament de Riudellots ha aprovat una moció on es demana al govern de l’Estat diverses mesures per poder ajudar la Diputació de Girona i tots els ens locals de la demarcació per fer front a l’actual situació provocada per la pandèmia de la COV...

Llegir més...
  • 08 Mai, 2020
​El FoodLab de Riudellots acull el congrés gastronòmic GastroPirineus 2020

El centre d’innovació en gastronomia FoodLab de Riudellots de la Selva acollirà aquest dissabte, 9 de maig, GastroPirineus 2020, el congrés gastronòmic que reunirà a més de 30 xefs catalans de primer nivell i que s’emetrà en línia p...

Llegir més...
  • 07 Mai, 2020
L’Ajuntament de Riudellots estrena un portal amb la relació d’ajudes que es proporcionen per la crisi de la Covid19

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva estrena un portal únic municipal on s’hi exposen totes les ajudes que les administracions públiques estan oferint en relació a la Covid 19. S’hi agrupen ajuts per a persones així com per autònoms o empreses.
...

Llegir més...
  • 07 Mai, 2020
Dipsalut ens proposa una sèrie d'exercicis per fer a casa

Durant aquests dies de confinament, l'equip de Dipsalut està elaborant un recull de vídeos amb activitats i exercicis per fer a casa i mantenir-nos actius fins que es reprengui el servei dels Parcs Urbans i de les Xarxes d'Itineraris Saludables. Es tracten d...

Llegir més...
  • 07 Mai, 2020
Subvenció de la Diputació de Girona per a la Llar d'Infants

La Diputació de Girona subvencionarà les despeses de funcionament del curs 2018-2019 de la Llar d'Infants de Riudellots de la Selva.

Aquesta línia de subvencions iniciada l'any 2013 respon al compromís de la Diputació de col·laborar econòmi...

Llegir més...
  • 07 Mai, 2020
Incidències en el subministrament d'aigua

Prodaisa treballa per resoldre dues incidències que afecten el sector de la Urbanització Can Jordi i l'Avda. la Selva, 104.
Es preveu que els treballs durin unes dues hores en el cas del sector Can Jordi i mitja hora a l'Avda. la Selva aproximadament. 
Disculpe...

Llegir més...
  • 06 Mai, 2020
Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquesta tarda per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.

Sumem un nou positiu a Riudellots; ens preocupa...

Llegir més...