• 22 Jun, 2022
Convocatòria extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament

Mitjançant Decret d'Alcaldia, s'ha convocat la celebració extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament pel dia 23 de juny a les 8.00 h.

 El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament.

Podeu consultar l'ordre ...

Llegir més...
  • 22 Jun, 2022
Baixa el perill d’incendi forestal

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el nivell 1 del Pla Alfa al nivell 0, a la comarca de la Selva.

Tot i que ha millorat la situació, cal seguir extremant les precaucions, sobretot a les portes de la revetlla de Sant Joan.

Us recordem...

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Consells per a una revetlla segura

Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres.
Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que c...

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Convocatòria del Ple ordinari del 20 de juny

Avui, 20 de juny es celebrarà el Ple ordinari a les 20h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el nivell 2 del Pla Alfa al nivell 1, a la comarca de la Selva. Tot i això el risc d’incendi forestal segueix essent alt i per tant, cal seguir extremant les precaucions, sobretot a les portes de la revet...

Llegir més...
  • 17 Jun, 2022
Activat el nivell 2 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’ona...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Protocol per a la prevenció del mosquit tigre

Les elevades temperatures que s'assoleixen amb l'entrada de l'estiu afavoreixen la presència i proliferació de mosquits en el territori català.

Per aquest motiu el Departament de Salut ha activat el Protocol per a la vigilància i el control de les arbovirosis transmeses per mosquits a Catalunya i...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 1 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’onada de calor.

​Davant d’aquesta situació cal ...

Llegir més...