• 30 Set, 2021
Llistat definitiu d’admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal

Llistat definitiu d’admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal a Riudellots de la Selva, designació del tribunal qualificador i determinació del dia de les proves. 

Podeu consultar l'edicte amb el ...

Llegir més...
  • 29 Set, 2021
Crònica del ple del mes de setembre del 2021

Amb els vots a favor de tots els grups municipals amb representació municipal el Ple de l’Ajuntament del mes de setembre ha aprovat el text refós de la modificació de les normes subsidiàries de planejament per modificar el límit entre la zona “Industria...

Llegir més...
  • 29 Set, 2021
Obrim segona sessió per als espectacles infantils de Faboo i el Mag Marín

Amb motiu de la gran demanda d’entrades per assistir als espectacles infantils de Faboo i el Mag Marín previstos en la programació de la Festa Major de Riudellots, hem decidit oferir una segona funció de cada un dels esmentats espectacles.

La nova sessió de Faboo...

Llegir més...
  • 24 Set, 2021
​Tot a punt per celebrar la Festa Major de Riudellots 2021!

Espectacles infantils, caminades, bicicletades, sardanes, concerts, exposicions, teatre i moltes activitats més formen part de la programació de la Festa Major de Riudellots 2021, que tindrà lloc del 25 de setembre al 3 d’octubre. Després d’un parèntesi...

Llegir més...
  • 24 Set, 2021
Avís de la companyia Endesa referent a un tall programat en el subministrament elèctric

La companyia Endesa informa d’un tall programat en el subministrament elèctric previst pel dijous 30 de setembre de 8h a 13h a la zona del carrer de l’Estació.
El número de referència dels treballs és el 14158947. Per a més informació us ...

Llegir més...
  • 23 Set, 2021
Subvenció de 3.346,75€ a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva

El Ministerio de Igualdad, Secretaría de Estado de Igualdad y contra la Violencia de Género ha atorgat a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva una subvenció de 3.346,75 €.
L'aportació econòmica s'emmarca en el “Pacte d'Estat cont...

Llegir més...
  • 22 Set, 2021
Caminada i bicicleta popular a Riudellots de la Selva

Un any més, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i de la programació dels actes de la Festa Major, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha organitzat, una caminada i una bicicletada popular.
La XVIII caminada està prevista per aquest dissabte 25 ...

Llegir més...
  • 21 Set, 2021
Elecció de la pubilla i hereu 2020 i 2021

El proper diumenge 3 d’octubre, a les 20.45 h coneixerem la pubilla i l’hereu del 2020 i del 2021. Enguany per escollir-los hem habilitat un sistema de votacions en línia on hi poden participar totes aquelles persones que estiguin empadronades a Riudellots de la Selva. El per&iacu...

Llegir més...