• 31 Oct, 2022
Torna el Gran Recapte d’Aliments

El pròxim 25 i 26 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments a tot Catalunya a càrrec del Banc dels Aliments. Enguany, es recupera la recollida física, per això, un any més, des de l’ajuntament de Riudellots us animem a participar-hi tant...

Llegir més...
  • 28 Oct, 2022
Convocatòria del Ple extraordinari pel dia 4 de novembre

El pròxim 4 novembre es celebrarà el Ple extraordinari a les 8h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 25 Oct, 2022
Dilluns 31 d'octubre Festa Local a Riudellots de la Selva

El proper dilluns 31 d'ocubre les oficines de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva romandran tancades per Festa Local. Recordeu que podeu seguir fent tràmits en línia des de la Seu Electrònica. Disculpeu les molèsties.

Llegir més...
  • 25 Oct, 2022
Agenda cultural de novembre 2022

A l’agenda del mes de novembre de Riudellots de la Selva s’hi poden trobar activitats de tota mena: exposicions, presentacions, tallers, xerrades.
 
Destaquem el taller de Corones de Nadal, el taller de cardioprotecció i el de cuina per aprendre a preparar el millor men&uac...

Llegir més...
  • 24 Oct, 2022
Subvencions de la Diputació de Girona a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva

La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva diverses subvencions en el mac dels seus programes i línies d'ajut als ens locals de les comarques gironines.

Subvencions per a inversions en habitatges destinades a polítiques social:  2....

Llegir més...
  • 18 Oct, 2022
Riudellots instal·la tres panells turístics al municipi

S'han instal·lat tres panells informatius d'interès cultural en diferents punts de Riudellots de la Selva. Els panells compten amb fotografies il·lustratives, i una explicació en 4 idiomes: català, castellà francès i anglès.

El prime...

Llegir més...
  • 18 Oct, 2022
Subvenció de la Diputació de Girona del fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2022

La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva quatre subvencions emmarcades en la campanya de redistribució i concessió als ens locals les subvencions del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural.

Les quatre subvencions tenen...

Llegir més...
  • 17 Oct, 2022
Enquesta sobre els efectes de la soledat ​no desitjada a la població de Riudellots de la Selva

Amb l’objectiu de conèixer com afecta la soledat ​no desitjada a la població de Riudellots de la Selva i aprofundir en les causes que la generen hem preparat una enquesta ​oberta a la població.

L’enquesta és totalment anònima i s&rsquo...

Llegir més...