• 11 Nov, 2021
Subvenció de 6.000€ per a promoció econòmica

La Diputació de Girona ha atorgat a l'ajuntament de Riudellots de la Selva, com a membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica, una subvenció per import de 6.000 € per dur a terme accions de promoció econòmica durant l'any 2021.

Llegir més...
  • 10 Nov, 2021
Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit

La Generalitat de Catalunya ofereix un servei d'informació i atenció a les víctimes de trànsit per tal de donar resposta a la situació de gran vulnerabilitat i desorientació en què es troben les víctimes dels accidents de tr&agrav...

Llegir més...
  • 09 Nov, 2021
Resultat final procés selectiu d'una plaça de vigilant municipal

Des d'aquí podeu consultar el resultat final del procés selectiu per proveir una plaça de vigilant funcionari per programes a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva. Veure anunci del resultat final. 

Llegir més...
  • 08 Nov, 2021
Procés de selecció d'un tècnic/a

Llistat provisional d'admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de tècnic/a per dur a terme el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcat en el RIS3CAT "Girona Sistema Alimentari Sostenible".

Veure ll...

Llegir més...
  • 08 Nov, 2021
Riudellots de la Selva destina la recaptació de la Festa Major a la lluita contra el càncer

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat la recaptació de la Festa Major a la lluita contra el càncer. Són un total de 5.594 euros, repartits a parts iguals entre les entitats locals de l'Oncolliga i de l'Associació Espanyola contra el Càncer. ...

Llegir més...
  • 05 Nov, 2021
Els Mossos d'Esquadra alerten d'intents d'estafes a persones que utilitzen serveis de teleassistència

Els Mossos d'Esquadra han alertat que s'ha detectat una modalitat d'estafa que afecta al col·lectiu de gent gran i de persones dependents que utilitzen serveis de teleassistència.

Les víctimes reben una trucada en la qual presumptes treballadors del servei de tele...

Llegir més...
  • 04 Nov, 2021
​Actes commemoratius en el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

El pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Selva han preparat una sèrie d'actes commemoratius, que tindran lloc tant a Santa Coloma de Farners...

Llegir més...
  • 04 Nov, 2021
La Biblioteca de Riudellots de la Selva torna a guanyar el premi María Moliner

La Biblioteca Anna Nadal i Serra ha guanyat el Premi María Moliner. És la tercera vegada que s'emporta aquest distintiu (2017, 2020 i 2021) convertint-se així en una de les biblioteques més premiades.

Es tracta d'un premi organitzat conjuntament entre el Minist...

Llegir més...