• 30 Nov, 2022
Parc de Nadal a Riudellots

Aquest Nadal, s'ha organtizat el Parc de Nadal. Un espai de joc, tinkering i tallers creatius del 27 al 30 de desembre al gimnàs de l'escola.

De les 16 a 20h, es duran activitats de temàtica nadalenca per a nens i nenes de 2 a 16 anys.

Les inscripcions dels infants i...

Llegir més...
  • 29 Nov, 2022
Ets resident estranger i vols votar a les eleccions municipals de l'any 2023?

El proper 28 de maig de 2023 se celebraran les eleccions municipals i les persones estrangeres que siguin ciutadanes de la Unió Europea, Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Regne Unit, Trinitat i Tobago...

Llegir més...
  • 28 Nov, 2022
Convocatòria urgent del Ple

Convocatòria urgent del Ple de l'Ajuntament pel dimecres 30 de novembre, a les 8h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 27 Nov, 2022
Tres anys i mig fent propostes

Si! Ja portem tres anys i mig de la legislatura 2019- 2023. Han sigut temps difícils per a les persones en molts aspectes. La pandèmia, la guerra, la crisi que s’acosta, etc, haurien d’haver fet que les decisions preses per part dels ajuntaments s’haguessin centrat en...

Llegir més...
  • 27 Nov, 2022
Tornem a la normalitat

Benvolguts veïns i veïnes,

Per fi sembla que hem tornat a la normalitat. Ja hem deixat enrere l’estiu, ja som a la tardor, i ja hem celebrat la Festa Major del nostre poble.

Quan parlem de normalitat, ens volem referir que hem deixat enrere la pandèmia que fa més ...

Llegir més...
  • 25 Nov, 2022
Nou BIM i CRIC novembre 2022

Hem editat un nou exemplar del Butlletí d'Informació Municipal (BIM) i del CRIC. Properament el rebreu a la bústia de casa. 

Podeu consultar el BIM en format digital des d'aquest enllaç.

Podeu consultar el CRIC en format digital des ...

Llegir més...
  • 24 Nov, 2022
​Voleu formar part de la comitiva reial durant la cavalcada de Reis?

Ses Majestats els Reis d’Orient han confirmat a l’Ajuntament que el proper 5 de gener faran parada a Riudellots de la Selva.

La Comissió de Reis ha començat a treballar per fer de la Cavalcada de Reis, la nit més esperada i màgica pels infants del nostre mu...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2022
Presentem la nova temporada del futbol sala i l'equip d'atletisme de Riudellots

El passat 13 de novembre va tenir lloc la presentació de la temporada 22-23 de l'equip de futbol sala i d'atletisme de Riudellots de la selva.

Pel que fa al futbol sala, enguany compten amb un total de 50 jugadors i jugadores. Un total de 15 més que l'any passat.

Pel ...

Llegir més...