• 29 Nov, 2023
Voleu formar part de la comitiva reial durant la cavalcada de Reis?

La Comissió de Reis ha començat a treballar per rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient i convertir la nit del 5 de gener en la més esperada i màgica de l'any per a les famílies i infants de Riudellots.

Si esteu interessats en col·laborar activa...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2023
“Bosc interior”, de la Nora Lladó Margenat, l’exposició del mes de novembre de 2023

Aquest mes de novembre, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva mostra l’exposició d’il·lustracions i pintura “Bosc interior”, la primera exposició individual de la Nora Lladó Margenat.
L’acte del vernissa...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2023
Obres de millora a diverses carrers de Riudellots

Dilluns començaran les obres dels flonjalls de l’Avinguda Països Catalans i carrer de l’Arn, una actuació urgent mentre s’espera l’execució del projecte d’arranjaments a l’avinguda al tram de la Pineda.

També s'estant realit...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2023
Preemergència per sequera al sistema Ter-Llobregat

Els municipis de 14 comarques de Catalunya, entre elles la Selva que s’abasteixen d’aigua del sistema Ter-Llobregat, passaran a la fase de preemergència. Aquesta mesura l’ha pres el Govern de la Generalitat de Catalunya i serà efectiva a partir de la seva publicaci&oa...

Llegir més...
  • 17 Nov, 2023
Riudellots s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus sota el lema "No t'emboliquis"

Riudellots de la Selva participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que tindrà lloc del 18 al 26 novembre. Enguany, el lema d'aquesta 15a edició és "No t'emboliquis", animant a la ciutadania a reduir el plàstic en l...

Llegir més...
  • 16 Nov, 2023
Tall de llum programat pel dia 18 de novembre

La companyia e-distribución informa d'un tall en el subministrament de llum previst pel dia 18 de novembre de 7.30 a 14.30h. La zona afectada és: avinguda Mas Pins, carrer Ginesta i punts del polígon industrial. Podeu consultar el detall aquí. 

...

Llegir més...
  • 15 Nov, 2023
Convocatòria del Ple ordinari del mes de novembre

Convocatòria ordinària del Ple de l'Ajuntament pel 20 de novembre a les 20.00h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 15 Nov, 2023
Els primers 100 dies de Govern i escaig

A continuació, presentem un resum de les accions i projectes realitzats durant els més de 100 dies del nou equip de Govern a l'Ajuntament de Riudellots. Com també mostrem en quins àmbits hem posat fil a l'agulla.

Hem mantingut reunions amb l...

Llegir més...