• 12 Des, 2019
Tall programat en els serveis de fibra òptica

L’empresa Adamo Telecom Iberia S.A.U, subministradora dels serveis de fibra òptica al municipi de Riudellots de la Selva, ha informat d’un tall programat del servei pel proper dimecres 18 de desembre, entre la 1 i les 5 de la matinada. 

El tall s’emmarca dins de...

Llegir més...
  • 12 Des, 2019
Estrena del sistema de vídeoacta

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva estrenarà avui el nou sistema de vídeoacta coincidint amb la celebració del ple ordinari de desembre convocat per aquest dilluns a les 20 h.
 
El sistema permetrà l’enregistrament en vídeo de totes les sessi...

Llegir més...
  • 12 Des, 2019
La ruleta dels envasos

er celebrar els bons resultats del sistema de recollida d'escombraries porta a porta us convidem a participar a la ruleta dels envasos que tindrà lloc aquest dilluns 16 de desembre a Riudellots.

Podreu guanyar tota una varietat d’articles reciclats, reciclables i r...

Llegir més...
  • 11 Des, 2019
Convocatòria del Ple ordinari del mes de desembre

El proper dilluns 16 de desembre a les 20 hores tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament el Ple ordinari del mes de desembre. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí.  El Ple es podrà seguir en directe des d'aquí.

Llegir més...
  • 10 Des, 2019
Segona edició de l'Speed Dating a Riudellots

El Foodlab de Riudellots de la Selva acollirà el proper dimecres 11 de desembre, la segona edició del Speed Dating (cites ràpides), organitzat per Consell Comarcal de la Selva, amb la intenció de posar en contacte empreses que estan fent recerca de personal i persones int...

Llegir més...
  • 10 Des, 2019
Avís de la companyia Endesa referent a un tall programat en el subministrament elèctric

La companyia Endesa informa d’un tall programat en el subministrament elèctric previst pel dimecres 11 de desembre de 8h a 13h.
Podeu consultar els carrers i zones d’afectació a l’arxiu adjunt a continuació.
El número de referència dels treballs...

Llegir més...
  • 09 Des, 2019
Darrer dia de recollida de propostes ciutadanes

Aquest dilluns 9 de desembre a les 12 de la nit finalitza el termini per presentar propostes ciutadanes en el marc del procés de participació ciutadana del pressupost municipal 2020, impulsat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona. 

...

Llegir més...
  • 09 Des, 2019
Darrer dia de recollida de propostes ciutadanes

Aquest dilluns 9 de desembre a les 12 de la nit finalitza el termini per presentar propostes ciutadanes en el marc del procés de participació ciutadana del pressupost municipal 2020, impulsat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona. 
Les propostes po...

Llegir més...