• 22 Des, 2020
Concert de Sant Esteve a Riudellots

El pròxim 26 de desembre, Dia de Sant Esteve, la Principal de la Bisbal oferirà el tradicional concert de Sant Esteve organitzat per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Enguany tindrà lloc a la Sala d’Actes, a les 18 h.

La venda d...

Llegir més...
  • 21 Des, 2020
Comunicat de l'Ajuntament i dels Patges Reials per a tots els nens i nenes de Riudellots

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Riudellots la nit del 5 de gener.  

Enguany, però, la rua serà diferent, ja que tothom haurà de veure els Reis des dels balcons, finestres o terrasses de casa.

Avui els Patges Reials han fet arribar un missatge a tots e...

Llegir més...
  • 19 Des, 2020
Pròrroga i modificació de les les mesures en matèria de salut pública

Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, de 19 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 al territori de Catalunya.

Resum de ...

Llegir més...
  • 19 Des, 2020
El Gran Tió arriba a Riudellots

El Gran Tió va arribar ahir al vespre a la plaça de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. S’hi estarà tot el cap de setmana per tal que els nens i nenes el puguin visitar i fer-se fotografies. Enguany les mesures i restriccions anti Covid-19 impedeixen poder-lo ali...

Llegir més...
  • 18 Des, 2020
Subvenció de la Diputació de Girona de 1.750€

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha sol·licitat a la Diputació de Girona una subvenció de 1.750 € en el marc del programa de subvencions en noves tecnologies a Ajuntaments, EMD i Consells Comarcals arran de la situació de la COVID-19.
La subvenció...

Llegir més...
  • 17 Des, 2020
Relació provisional d’aspirants a la plaça de Tècnic/a de Promoció Econòmica

Avui s'ha publicat la relació provisional d’aspirants admesos/es i exclosos/es per a participar en el procés selectiu d’una plaça de Tècnic/a de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva

Podeu consultar el llista...

Llegir més...
  • 17 Des, 2020
Adquisició de material pedagògic experimental per a la Llar d’Infants de Riudellots

Amb l’objectiu de dur a terme activitats lúdiques i educatives des d’una perspectiva més experimental, l’Ajuntament de Riudellots ha acordat comprar nou material pedagògic per a l’alumnat de la Llar d’Infants. D’aquesta manera, els nens i nene...

Llegir més...
  • 16 Des, 2020
Convocatòria del ple ordinari del mes de desembre

Mitjançant Decret d'Alcaldia, s'ha convocat la celebració telemàtica del Ple ordinari pel dia 21 de desembre de 2020 a les 20:00 hores.

El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament.

Podeu consultar l'ordre del dia des d'...

Llegir més...