• 29 Des, 2022
Crema de residus vegetals per a petites explotacions agrícoles, ramaders i silvícoles

A partir del 2 de gener de 2023, els particulars i les petites explotacions agrícoles, ramaders i silvícoles podran tornar a cremar els residus vegetals que es generin a l'entorn agrari i silvícola amb l'anterior procediment de comunicació de crema. Aquest canvi e...

Llegir més...
  • 23 Des, 2022
Missatge de Nadal de l'Alcaldessa de Riudellots de la Selva

L'alcaldessa Montserrat Roura, en nom de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva dirigeix el tradicional missatge de Nadal a la població. Des del consistori, regidors/res i personal, us desitgem unes molt Bones Festes de Nadal i un Bon Any 2023.

Llegir més...
  • 23 Des, 2022
Més de 50 kg d’aliments i productes de primera necessitat per al Rebost Social

​Ahir desenes de famílies van acostar-se a la plaça de l’Ajuntament a fer cagar el Tió. I com cada any, es va fer també el Tió solidari per al Rebost Social.

Enguany, s’han recollit més de 50 kg d’aliments i productes de primera necessit...

Llegir més...
  • 22 Des, 2022
L'Ajuntament romandrà tancat el pròxim 23 i 30 de desembre

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva romandrà tancat el divendres 23 i el divendres 30 de desembre. 

Recordeu que podeu seguir utilitzant el catàleg de tràmits en línia disponibles des de la Seu Electrònica, les 24 hores del dia, e...

Llegir més...
  • 19 Des, 2022
Xifra rècord: Riudellots aporta 7.525,4 € a la Marató de TV3

Un any més, el municipi de Riudellots participa activament en la Marató de TV3 aportant més de 7.500 euros. És l'any que més diners s'han recaptat per a la Marató, els últims anys la xifra oscil·lava sempre dels 1.000 als 4.500 euros.
...

Llegir més...
  • 17 Des, 2022
​Descoberta de la bassa per amfibis a Riudellots

Aquest dissabte s'ha descobert la bassa per amfibis i el seu entorn al camp dels Freixes, entre l'Onyar i Riudevilla. Els assistents han pogut escoltar una xerrada sobre els valors de les zones humides i la fauna que hi habita a càrrec de la Fundació Emys.

Les obres van come...

Llegir més...
  • 14 Des, 2022
Convocatòria del Ple ordinari del mes de desembre

Convocatòria del Ple ordinari de l'Ajuntament pel 19 de desembre, a les 20.00h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...
  • 13 Des, 2022
Curs de Català a la Casa de Cultura de Riudellots

Comença un nou curs presencial adreçat a no catalanoparlants que volen adquirir coneixements de llengua catalana en gramàtica, vocabulari, expressions bàsiques..., per ser capaços de comprendre i utilitzar expressions quotidianes.
 
El curs, de nivell b&agra...

Llegir més...