• 15 Oct, 2021
Adéu a la major part de restriccions per la Covid-19

Gràcies a una clara millora de la situació epidemiològica, Catalunya recupera el 100% d'aforament a la cultura, l'esport a l'aire lliure i bars i restaurants.

Tanmateix, la mascareta continuarà essent obligatòria en tots els espais tan...

Llegir més...
  • 11 Oct, 2021
Subvenció de la Diputació de Girona del fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2021

La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva quatre subvencions emmarcades en la campanya de redistribució i concessió als ens locals les subvencions del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural.

Les quatre subvencions tenen un i...

Llegir més...
  • 08 Oct, 2021
Engega la campanya d’identificació i esterilització de mascotes

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva posa en marxa una nova campanya d’identificació i esterilització de mascotes per una tinença responsable. Es durà a terme la segona quinzena d’octubre a la Clínica Veterinària Clinican de Cassà ...

Llegir més...
  • 06 Oct, 2021
Proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal a Riudellots

Resultats dels exercicis 2 i 3 de les proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal a Riudellots de la Selva. Podeu consultar els resultats des d'aquí. 

Llegir més...
  • 05 Oct, 2021
Jornades de portes obertes al FoodLab

El pròxim dissabte 16 d’octubre es celebrarà una jornada de portes obertes al centre d’investigació en gastronomia industrial FoodLab de Riudellots. Podràs descobrir tots els espais que aquest centre ofereix tot gaudint de les següents acti...

Llegir més...
  • 04 Oct, 2021
Gran participació a la Festa Major de Riudellots

Riudellots de la Selva tanca un cap de setmana de festa major amb molt bona afluència als espectacles programats i una gran participació en les activitats culturals dutes a terme.

Volem agrair especialment a la comissió de festes, entitats i a totes les persones que han col&m...

Llegir més...
  • 30 Set, 2021
Llistat definitiu d’admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal

Llistat definitiu d’admesos i exclosos a les proves de selecció d’una plaça de guàrdia municipal a Riudellots de la Selva, designació del tribunal qualificador i determinació del dia de les proves. 

Podeu consultar l'edicte amb el ...

Llegir més...
  • 29 Set, 2021
Obrim segona sessió per als espectacles infantils de Faboo i el Mag Marín

Amb motiu de la gran demanda d’entrades per assistir als espectacles infantils de Faboo i el Mag Marín previstos en la programació de la Festa Major de Riudellots, hem decidit oferir una segona funció de cada un dels esmentats espectacles.

La nova sessió de Faboo...

Llegir més...